Det bedste sted at spare er på rygningen

14 marts 2017 admin

Rygning er meget dyrt i Danmark i forhold til mange andre lande på grund af afgifter. Derudover er rygning uden tvivl usundt, derfor er det en meget god idé at starte med at spare der

Vidste du, at over 650.000 mennesker dør på grund af rygning i Europa. Det er bare i Europa, bare tænk på tallet på verdensplan! Derudover burde du også vide, at der er over 4000 forskellige direkte giftige stoffer i almindelige cigaretter med tobak i. Nogle af disse er faktisk radioaktive, og radioaktive stoffer er på ingen måder sunde. Nikotinen gør dig også afhængig. Sidst, men ikke mindst så gør det også ondt i din pengepung, når du ryger.

Ovenstående er blot få ud af mange grunde til at folk vil stoppe med at ryge. Det er dog desværre meget svært at komme af med rygningen. Hjernen elsker vaner, derfor er det svært at stoppe med at ryge. Normalt tager det 21 dage eller 3 hele uger at komme af med en vane. Dette kan i princippet også gøres med cigaretter, men det er de færreste, der kan dette. Det er faktisk kun 4 procent, der kan komme af med cigaretterne uden nogen former for hjælp. Hvis man får professionel hjælp til rygestop, så ligger tallet på et sted mellem 20 og 30 procent. Ved at få hjælp øger du dine chancer meget.

 

Den bedste hjælp til at stoppe med at ryge: elektroniske cigaretter

Du har helt sikkert prøvet alle mulige former for rygestopsprodukter som nikotin plastre, nikotin tyggegummi, hypnose og meget andet. Måske har du endda prøvet at løbe to omgange om huset, før du skal tage en cigaret. Fælles for det hele er, at intet har virket. Elektroniske cigaretter også kaldet e-cigaretter hjælper hver dag mange danskere at komme af med rygningen. Det kræves dog, at man vælger den rigtige elektroniske cigaret, fordi der findes mange forskellige. Fælles for alle elektroniske cigaretter er dog, at de ikke indeholder de 4000 giftige stoffer.

Hvis du skal have hjælp til rygestop med elektroniske cigaretter, så skal disse helt klart være fra det danske Club iSmoke. Cigaretten iSmoke hjælper faktisk hele 80 procent af dens brugere til at opnå komplet eller delvist rygestop. Dette tal er meget højt, fordi cigaretterne er meget effektive. Skifter du dine cigaretter ud med iSmoke, så vil du faktisk også kunne spare et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner om året på rygning, hvis du ikke stopper med at ryge. Stopper du, så er tallet højere.

Flere Nyheder