En pølsevogn med det hele, tak!

26 maj 2017 Camilla Skøtt
En pølsevogn med det hele, tak!

En mobil pølsevogn er et stensikkert hit til både rejsegilde, fødselsdage, åbent hus-arrangementer og alle andre festlige lejligheder, og hos sjovoglej.dk kan du vælge at leje den med eller uden personale; du kan altså lade andre om at klare det hårde slæb og selv nyde en lækker hotdog med det hele.

Server hotdogs for alle gæsterne

Når du lejer en pølsevogn til dit arrangement, så sammensætter du selv menuen og serveringen, så du kan få det lige, som du vil ha’ det. Vælger du at få personale med i lejen, får du med sikkerhed en god betjening og en super service til alle dine gæster – og der er nærmest ingen grænser for, hvor mange gæster der kan serveres for i løbet af et arrangement.

Lad sjovoglej.dk stå få al underholdningen

Når du alligevel er i gang med at leje en pølsevogn, så bør du tjekke de mange muligheder hos sjovoglej.dk, der udover maden også gerne klarer drikkevarerne, caféborde, flag og meget meget mere – og du kan desuden leje både slush ice-maskiner og popcornmaskiner.

Skal der være underholdning til dit arrangement, så tilbyder sjovoglej.dk udlejning af en masse sjove redskaber, der fuldender fødselsdagen, firmafesten eller receptionen. Til de små finder du et væld af hoppeborge, humørmaskiner, karruseller og bamsefabrikker. Til de lidt større børn, samt voksne med barnlige sjæle, kan du leje en mobil klatrevæg, en såkaldt superjumper, som er fire trampoliner med seler, der gør, at børn kan hoppe op til 7 meter højt eller hvorfor ikke arrangere lokumsræs; en form for gokart-løb, der foregår på rullende toiletter.

Det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvor sjov festen skal blive.

Få rådgivning og hjælp hos sjovoglej.dk

Har artiklen vakt din interesse for at leje en pølsevogn til årets store fest – eller nogle af de ovennævnte underholdningsprodukter – så tag en rundtur på virksomhedens hjemmeside eller ring og hør nærmere om priser, opsætning og sikkerhed. Sidstnævnte er selvfølgelig helt i top og overholder alle gældende lovkrav.

Du vil opleve et ungt personale, der er dynamiske og energiske, og som altid stræber efter at gøre netop din fest til den bedste nogensinde. Uanset om den er stor eller lille. Professionalisme og store smil er i højsædet, og hvis du lejer maskiner inklusiv personale, så garanterer sjovoglej.dk, at der kun kommer glade og smilende mennesker ud.

Sjovoglej.dk kan kontaktes direkte på deres hjemmeside eller du kan ringe på tlf. 52 39 96 97 alle dage fra 7-21.

 

Flere Nyheder