Få varmen med wellness i Aalborg

17 januar 2017 Mie Clemensen

Trænger du også til at komme væk fra den gennemborende kulde, glemme vinteren og dens nedbør og bare lade din anspændte krop give helt slip? 

En wellness-stund gør underværker i en hektisk hverdag. Giv slip på bekymringer og stramme muskler og led og oplev hvor du bliver ladet op, til at fortsætte pligter, udfordringer og hvad der ellers hører til dagligdagen, når du træder ud af dit wellness-sted.

Midt i Aalborg ligger Esthetique Hudpleje, en fabelagtig wellnessklinik der kan sørge for alt det ovenstående -nemlig at du får en wellnessoplevelse der passer til, hvem du er og hvad du vil betale.
Den nordjyske klinik tilbyder en lang række forskellige behandlinger og produkter til krop og ansigt, se her: http://www.esthetique-hudpleje.dk/62-voksbehandlinger/11-wellness-pakker.

Gode råd – og wellness – er dog ofte dyre, og det afholder måske mange fra at tage sig den frihed at forkæle sig selv lidt i hverdagen. Klinikken i Aalborg er dog yderst prisvenlig og via hjemmesiden er det helt sikkert muligt at finde en selvforkælelsesoplevelse for enhver pengepung. 
Esthetique Hudpleje garanterer for, at det er muligt at finde wellness i Aalborg, der samtidig er wellness for pengepungen. 

Hvilke behandlinger kan man så vælge? Der er både behandlinger for ansigt og krop. Derudover kan man også blive klar til bikinisæsonen med de forskellige voksbehandlinger, der er listet på hjemmesiden via ovenstående link.
Esthetique Hudpleje er dog også stedet for den nyere, i Norden i hvert fald, men voldsomt populære wellnessoplevelse – de små doktorfisk, eller Garra Rufa-fisk, fra Egypten.
Efter en halv time med fødderne i vand hos de små fisk, vil trætte og ømme fødder med hård hud være mildt renset og helt naturligt eksfolieret. Fiskenes behandling af fødderne, giver en behagelig følelse i de bløde fusser bagefter. Hos klinikken kan man vælge mellem tre forskellige wellnesspakker, Light, Deluxe eller Gold, der alle afsluttes med 30 minutter hos de små fisk. 

Den nordjyske skønhedsklinik har god og prisvenlig wellness til alle – livsnyderne, dem der går meget op i personligt velvære og fremtræden, men også dem, der måske ikke har prøvet så meget inden for wellnessverdenen endnu.

Man kan trygt overgive sig til en veluddannet kosmetolog og hudterapeut, for at få analyseret sin hud og få en ansigtsbehandling eller -massage, der passer til lige netop den hudtype, man er udstyret med.

Esthetique Hudpleje kan kontaktes via deres hjemmeside eller Facebook-side, hvor man kan se anmeldelser fra kunder og få et overblik over hvilke skønhedsprodukter, man kan finde hos klinikken. 

Flere Nyheder