Klikko – kvalitets leverandør af SEO

//Klikko – kvalitets leverandør af SEO

Klikko – kvalitets leverandør af SEO

Som indehaver af onlinebaseret virksomhed – det være sig blog, website eller webshop – er din indtjening afhængig af, at kunder kan finde dig og dit produkt nemt og hurtigt. Det købeklare publium vil højest sandsynligt ikke klikke sig ind på en website, som ikke er placeret øverst i Google søgeresulataterne, men har til gengæld ret stor sandsynlighed for at konvertere på den side, vedkommende finder først. Ergo gælder det om at ligge højt placeret hos Google, Bing, Yahoo og de andre søgemaskiner, hvis man ønsker at få kunder, leads eller læsere til sin reklamefinancierede blog eller netmedie.

Så hvis du ønsker kunder i din webshop, leads til din servicebaserede website eller følgere til din blog, så reklamekronerne kan strømme ind – ja, så er det en god idé at kontakte et kvalitets SEO firma, som kan hjælpe dig til tops på diverse SERPs (Search Engine Result Pages).

Al god SEO (Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering) begynder hos dig selv. Du bør altid sikre, at din website, blog eller shop er bygget fornuftigt og intuitivt op. Du bør behandle søgemaskinerne som brugere eller potentielle kunder: De skal have en god oplevelse, og det skal være nemt for dem at finde hvad de søger. Klikko kan hjælpe med at optimere strukturen og opbygningen af din site, så den følger de gældende standarder. Samtidig kan Klikko hjælpe med optimering af al indhold på sitet, således at brødtekst er optimeret i forhold til søgetermer, og alle overskrifter og billeder er tagget semantisk op. Alle disse tiltag gør det nemmere for Google at læse dine sider, så den ved, hvad den kan forvente at finde på websiten – og det bliver i sig selv belønnet.

Derudover kan du overveje massiv kvalitets SEO via Klikkos omfattende blognetværk. Netværket baserer sig udelukkende på danske IP-adresser og danske domæner, som ranker højt hos Google. Google vil betragte links fra sådanne sider som kvalitetslinks, og  derfor vil ethvert link fra blognetværket til din side blive belønnet med en højere placering på Googles resultatsider.

Samtlige skribenter på Klikkos blogetværk har gennemgået en optagelsesprøve med det formål udelukkende at slippe de bedst kvalificerede kandidater igennem. Hver enkelt skribent er vurderet hos Klikko på baggrund af skrivefærdigheder, flydende sprog, og variablitet. Alle indlæg tjekkes for duplicate content, stave- slå- og kommafejl inden de publiceres, og skribenterne monitoreres løbende. Hos Klikko får du garanti for, at dine backlinks stammer fra indhold af høj kvalitet og relevans for netop dine produkter eller ydelser.

By | 2018-05-08T22:52:26+00:00 november 29th, 2016|seo|Kommentarer lukket til Klikko – kvalitets leverandør af SEO

About the Author: