Køb bådudstyr billigt online

22 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Går turen til de danske farvande i den kommende sommerferie? Så er hele familien sikkert begyndt at glæde sig.

Det er både sjovt og spændende at opleve vort smukke land fra søsiden. Danmark er beriget med de smukkeste kyst strækninger, som tæller i titusindvis af kilometer. Og samtidig er de danske farvande sikre og overskuelige at færdes i.

Når familien holder ferie til søs, er der rigtig mange muligheder for selv at bestemme farten – nærmest i bogstavelig forstand. I slipper for motorvejskøer, pressede lufthavne, overfyldte fly, kedelige campingpladser og uinspirerede hoteller.

På søen er der masser af frisk luft og solskin, og man er behageligt fri for stress og jag. I kan selv fra dag til dag beslutte om I ønsker at kaste anker ud for en af Danmarks lækre badestrande, eller om I hellere vil ligge for kaj i en af de hyggelige havnebyer med mulighed for at proviantere og måske kigge på seværdigheder. Og sidst, men ikke mindst, er alle børn vilde med at stå til søs.

bådudstyr

Klargøring af båd – en nødvendig opgave

Før du lader skuden løbe af stablen og sætter kurs mod de danske kyster, bør du sørge for at den er i flot og sejlklar stand. Det betyder at du skal tjekke hele skroget igennem indvendig og udvendig, fra for til agter, og sørge for at der ikke er læk eller skrammer.

I samme anledning kan du med stor fordel rense bådens underside for alger, muslinger, rurer, skaller og andet som sætter sig fast underneden på båden hvilket kan hindre dens fremdrift. Denne indsats vil tydeligt kunne mærkes på såvel sejlturens hastighed som på brændstof økonomien.

Find det bedste bådudstyr i online shop

Hvis du er på udkig efter bådudstyr til klargøring af din båd, kan du finde hvad du søger hos Marinelageret i Sønderborg. Klik ind på marinelageret.dk og læs mere.

Flere Nyheder