Lad gulvsliberen slibe dit gulv – det vil du ikke fortryde!

26 oktober 2017 Astrid Pedersen
image

Hvis glæden ved dine smukke, originale trægulve i din lejlighed eller dit hus falmer ved synet af deres triste, grå overflade, de mange skrammer og ridser samt pletter efter spildt rødvin og saftevand – så bør du overvejer at kontakte en gulvsliber og få gjort noget ved problemet. Det er virkelig ærgerligt at lade et lækkert trægulv gå i forfald – langt de fleste trægulve kan sagtens komme til at stråle af liv og vitalitet, så længe man vælger den rette behandling, og fortsat sørger for at vedligeholde dem.

Find en professionel gulvsliber uden at vælte budgettet

Hos Gulvkanonen.dk kan du finde en gulvsliber med mange års erfaring og ekspertise inden for slibning af gulve. En gulvsliber, som har rutinen med værktøjet og har set mange trægulve i løbet af årene, vil kunne lave en meget præcis vurdering af, hvad netop dit gulv har brug for, uanset om det er en slibning eller en decideret afhøvling. Hvis dit trægulv kun har overfladiske pletter og skrammer, er det dog meget sandsynligt, at du kan nøjes med en slibning. Ved en slibning af gulv fjernes kun den øverste millimeter, hvor nedtrådt snavs og knap så dybe ridser sidder, i modsætning til en afhøvling, hvor et noget tykkere lag skrælles af. Hvor de fleste trægulve kan have rigtig godt af en slibning, er det ikke alle, der er tykke nok til at blive høvlet. Din gulvsliber vil kunne vurdere dette, så du slipper for den bekymring.

Lad din gulvsliber gøre det hårde arbejde

En erfaren gulvsliber vil både kunne forestå selve arbejdet med slibning af gulv samt den efterfølgende behandling med for eksempel olie, lud, sæbe, maling eller lak, så resultatet bliver strålende og ensartet. Kontakt for eksempel Gulvkanonen.dk, som har specialiseret sig i slibning og efterbehandling af gulve, og få en vurdering af dit gulv samt et tilbud fra en gulvsliber.

 

Flere Nyheder