Mohammad Dadkhah – Danmarks førende SEO ekspert

//Mohammad Dadkhah – Danmarks førende SEO ekspert

Mohammad Dadkhah – Danmarks førende SEO ekspert

Hvis du leder efter en ekspert, som kan hjælpe dig med online markedsføring, SEO (Search Engine Optimization, søgemaskineoptimering) eller SEM (Search Engine Marketing, marketing rettet mod søgemaskiner som for eksempel Google eller Bing), så går du ikke galt i byen med Mohammad Dadkhah. Mohammad er bland Danmarks førende eksperterinden for digital online marketing. Gennem mere end ti år har Mohammad arbejdet professionelt med digital markedsføring. Hans karriere startede i 2005 med Google AdWords. Senere bevægede han sig over i markedsføring via søgemaskine optimering, som er et område i voldsom vækst, i Danmark såvel som internationalt. Den digitale marketingsverden er for alvor ved at få øjnene op for SEO som et prima redskab til markedsføring, og markedet for SEO er eksploderet herhjemme, med mere eller mindre seriøse virksomheder. Klikko, som Mohammad Dadkhah er stifter og indehaver af, er absolut at regne blandt de mere seriøse. Med et stort blognetværk med levende skribenter af usædvanlig høj standard, udelukkende danske domæner og danske ip-adresser og ratings på Ahref skalaen, som ikke ligger under 30 for nogen af domænerne, kan Klikko og Mohammad garantere solide backlinks, som kan højne din placering på Googles SERPs (Search Engine Result Pages) betragteligt.

 

Mohammad Dadkhah er også forfatter, og har skrevet to bøger om marketing. Den første – “Online Marketing: Den Røde Tråd” – udkom på Forlaget Underskoven i 2012, og samler alle nyttige råd og anbefalinger til marketingsarbejderen, der ønsker selv at prøve kræfter med online marketing. Den anden bog, “Marketingsbogen”, er udkommet som ebog, og kan hentes gratis mod registrering. I “Marketingsbogen” får du opdaterede tips og råd til opsætning af markedsføringsværktøjerne Google Analytics og Google AdWords, en gennemgang af cms’et WordPress, vejledning til opsætning af onsite SEO på din egen hjemmeside, og en introduktion til Googles display network, YouTube advertising, sociale medier og annoncering på Bing. Bogen opdateres løbende, da SEO og online advertising ikke er en statisk størrelse – der sker hele tiden noget nyt, som det som marketingsperson er godt og nyttigt at være obs på. Begge bøger har høstet mange roser i branchen, og er medvirkende til, at Mohammad Dadkhah af andre specialister anses som en af de førende og mest vidende eksperter inden for SEO og online marketing.

 

Kort sagt er Mohammad Dadkhah SEO ekspert med stort E. Du finder ikke en mere troværdig kilde til viden om digital markedsføring i Danmark, og du kan trygt betro Mohammad din webshop eller blog, hvis du ønsker at booste din digitale tilstedeværelse.

By | december 27th, 2016|online ekspert|Kommentarer lukket til Mohammad Dadkhah – Danmarks førende SEO ekspert

About the Author: