OBD Fejlkodelæser fra Landberg.dk

20 august 2017 Astrid Pedersen
OBD Fejlkodelæser fra Landberg.dk

Som ejer af et motoriseret fartøj som for eksempel en bil, en båd eller en motorcykel er du sikkert fuldt ud klar over, at det er vigtigt at have et lager af visse typer reservedele, olier, væsker og andre materialer samt udstyr til vedligeholdelse og rengøring af bilen – udvendig såvel som indvendig, i motoren og forbrændings systemet såvel som i kabinen. Hos Landberg.dk kan du finde alt i reservedele, diesel additiver, vigtige væsker og olier så som motor olie, sprinkler væske, køler væske, bremse væske, bremse rens, gear olie og diesel additiver, som hjælper med at holde din motor og forbrændings system ren og velkørende. Landberg.dk har nogle af markedets laveste priser på olie og kemi, elektronik, reserve dele til bilen samt diverse bilpleje produkter. Det er en rigtig god idé at købe disse artikler online i en webshop – som for eksempel landberg.dk – frem for at skulle betale sig fra at få påfyldt for eksempel motor olie i forbindelse med service eftersyn eller mekaniker besøg. Mekanikere, service stationer og tank stationer tager gerne overpris for såvel olier som reservedele og elektronik.

Du finder hos Landberg.dk et stort og varieret udvalg af elektroniske artikler til bilen, herunder elektroniske parkerings skiver, batterier og batteri opladere, diverse kabler til kabine og motor, dash cams og fejlkodescannere.

Med en fejlkodelæser kan du, nemt og hurtigt, få styr på din bils fejlkoder og tage action på dem. Med til fejlkode læseren til OBD stikket i bilen hører en app til iPhone, som kan hentes i App Store. Når din iPhone er sluttet til OBD stikket, kan du via denne app nemt aflæse bilens fejlkoder. Fejlkodelæseren fungerer med alle benzindrevne personbiler solgt på det europæiske marked fra og med 2001, da disse biler som følge af et EU-direktiv skal understøtte EOBD.

Læs mere om fejlkodelæser på Landberg.dk

 

Flere Nyheder