Parterapeut, Hans Jørgen Juhler, kan få dit parforhold på sporet igen

21 februar 2017 Maria Andersen

I ethvert parforhold er der op- og nedture. Det er helt naturligt, at der nu og da opstår konflikter, at der skal slibes kanter, og at passionen nu og da befinder sig i bølgedale. Kunsten er imidlertid at sørge for, at de mindre positive aspekter af parforholdet ikke kommer til at fylde for meget og bider sig fast til skade for samlivet. Er du bange for, at dit parforhold er ved at udvikle sig i en negativ retning, så er det måske på tide at få professionel hjælp. Parforholdet er én af de mest dyrebare relationer i vores liv, og det er bestemt værd at investere tid, energi og penge i dette forhold. Parforholdet er ofte fundamentet for resten af vores liv og kan være grundpillen og kittet, der får vores liv til at hænge sammen. 

Om parterapeut Hans Jørgen Juhler

Hans Jørgen Juler har 15 års erfaring med parterapi og har læst bl.a. psykologi, filosofi og dybdeterapi. Han ved derfor om nogen, hvilke problemer der typisk opstår i parforhold. I tidens løb har han på baggrund af sin erfaring og professionelle viden udviklet sine egne teorier om hyppige problemstillinger i samtidens parforhold. Ofte opstår frustrationerne i et forhold, når man ikke føler sig set, elsket, mødt og anerkendt. Har man ikke fundet en god indbyrdes kommunikation, som kan tage hul på problemerne, kan nag og destruktivt samspil udvikle sig til gift for relationen. Dette er Hans Jørgen Juhler uhyre bevidst om, at han arbejder derfor med konkrete værktøjer og redskaber, der skal fremme mere konstruktive samværs- og kommunikationsformer.  

Om parterapien

Parterapien vil naturligvis bestå af samtaler, hvor parterne fortæller om deres oplevelser og følelser samt lytter til den anden. Målet er en større forståelse for og indsigt i hinanden og en større bevidsthed om egne mønstre på godt og ondt. Er de destruktive tankegange og mønstre først lokaliseret og blotlagt, er det langt nemmere at igangsætte positive tiltag, der driver parforholdet i den rigtige retning. Hertil bruges Hans Jørgen Julhlers fine parøvelser. For at du kan finde ud af, om parterapien er noget for dig, tilbyder Hans Jørgen Juhler en gratis forsamtale på 30 minutter. Her kan du og din partner i samspil med Hans Jørgen Juhler finde ud af, hvilken parterapi der vil være relevant for jer. Desuden har I mulighed for at lave forventningsafklaringer, så der er helt rene linjer. Du er velkommen til at tage kontakt for yderligere information.

Flere Nyheder