Rengøring af private hjem ved dansk rengøringsfirma

13 januar 2020 Astrid Pedersen
Rengøring af private hjem ved dansk rengøringsfirma

Rengøring af boligen er en opgaver, som mange mennesker vælger at udskyde til fordel for sjovere aktiviteter. Dette er fuldt forståeligt, især hvis der er tale om en familie med to fuldtids arbejdende forældre og små børn. Mor og far vil helt sikkert hellere bruge den sparsomme fritid på at være sammen med ungerne og styrke nærværet i familien.

Men desværre tyder alt på, at et snavset hjem øger risikoen for sygdomme hos børn såvel som hos voksne. Snavs og skidt, som samler sig i krogene, udgør prima vækst betingelser for sygdoms fremkaldende mikro organismer så som svampe sporer (for eksempel den farlige og sundheds skadelige skimmelsvamp) og bakterier.

Støv kan indeholde støvmider, hvis afføring er direkte allergi fremkaldende. Og så befordrer et snavset hjem ikke just det perfekte indeklima, hvilket kan medføre træthed og uoplagthed hos både små og store.

Få hjælp til privat rengøring hos DVDMV

Hvis du tilhører gruppen af mennesker, som ikke lige får taget sig sammen til at få gennemført den daglige oprydning og rengøring, er der hjælp at hente. Hos det professionelle danske rengørings firma DVDMV (som er en forkortelse for Det Var Det, Min Ven) kan du bestille rengøring af hele din bolig eller dele heraf efter eget ønske. DVDMV er særdeles lydhøre, og vil tilrettelægge rengøring af dit hjem ifølge dine og din families behov.

Uanset om du ønsker rengøring udført hver fjortene dag, en gang om måneden eller måske flere gange om ugen, kan DVDMV hjælpe dig med at sammensætte en plan herfor. Og så kan du og resten af familien nyde at træde ind ad døren til støvsugede og nyvaskede gulve samt aftørrede overflader så ofte I ønsker – for DVDMV rengør boligen, mens I er på arbejde og i skole eller institution!

Hvis du ønsker at bestille tid til en rengøring, kan du gøre det via hjemmesiden dvdmv.dk

Flere Nyheder