Sådan ender du med de rette gulvafslibnings-priser

27 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Sådan ender du med de rette gulvafslibnings-priser

Der er faktisk en strategi til, at du selv kan få fastsat den nogenlunde pris, der stemmer overens med det, du har tænkt dig at ofre på en gulvafslibning – og det kræver slet ikke den store lommeregner eller eminente forhandlings-metoder med en gulvafsliber.

Det handler ganske enkelt om, hvad du forventer af en gulvafsliber.

Som kunde er det jo dig, der har hyret gulvafsliberen, og her gør du dig faktisk en tjeneste, hvis du går efter de firmaer af den slags, der skriver, at man skal kontakte dem for at få et uforpligtende tilbud og ikke skriver en fast pris andet end at komme med forslag.

Herefter kommer gulvafsliberen ofte ud og kigger på dit gulv, du ønsker slebet ned, og så er det også meget nemmere ansigt til ansigt mellem kunde og afsliber af få afstemt forventningerne til gulvafslibningen.

Resultatet af gulvafslibningen skal jo passe til dine ønsker, hverken mere eller mindre – selvom mere da klart er at foretrække, og de gode gulvafslibningsfirmaer koster bestemt heller ikke kassen for at få lavet en god omgang gulvafslibning.

Men ønsker du en gulvafhøvling?
En gulvafslibning eller en letslibning?
Hvilken type efterbehandling foretrækker du?

Gulvafsliberen kan helt bestemt hjælpe dig her med at tage det rette valg, men du skal ikke takke ja til noget, du ikke ønsker.

Mens I så står der og debatterer frem og tilbage, hvad der er nødvendigt for at få et formfuldendt resultat kontra, hvad du ønsker at betale, så kan I forhåbentligt lande et sted, der passer jer begge.

Gulvsliberen har helt sikkert sin egen mening om, hvad der bedst for dit gulv (og nogle gange kan visse forslag være deciderede nødvendige), og du skal også lytte til vedkommendes viden og stole på den, men det er som bekendt DIG, der skal leve med gulvet efterfølgende, så det skal jo gøres efter dine beføjelser.

Så kan du altid senere supplere med ekstra behandling, hvis du får råd og bedømmer, at der er brug for det.

Flere Nyheder