Sådan finder du en dygtig maler

19 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du overvejer at få malet dit soveværelse eller stue, så skal du måske ud og finde en maler, der kan klare arbejdet for dig. En maler kan lidt af hvert. Foruden at kunne male dine vægge, så kan en maler faktisk også hjælpe dig med at få nyt tapet på dine vægge, hvis du ønsker det. Det kan også være, du gerne vil have renoveret dit hus facade, med en ny omgang overfladebehandling. Mulighederne er uendelige. Det næste skridt er bare, at du skal finde en dygtig maler til jobbet. Hvordan du gør dette, kan du få hjælp til i dette indlæg.

 

 

1. Spørg dine bekendte om en maler

Du kan altid forhøre dig blandt dine bekendte, om de kender til en dygtig maler. Det skal helst gerne være en dygtig og kompetent person, der ved hvad han eller hun laver. Der er nok flere af dine venner, der har erfaring med at få malet noget i deres hjem af en professionel maler. Så før du kaster dig over at ringe rundt til forskellige malere, så spørg din omgangskreds. Måske du også har nogle enkle kollegaer, der kan være hjælpsomme i denne situation. 

 

2. Ring til forskellige malere

Hvis du ikke har haft held med at spørge dine bekendte, så kan du overveje at ringe rundt til forskellige malere selv. Her kan du nemlig få uforpligtende tilbud på opgaver, som du gerne vil have løst. Afhængigt af hvad du skal have lavet, så vil prisen naturligvis være efter det. Så hvis du skal have renoveret hele dit hus facade med ny udendørs-maling, så kan det godt blive lidt dyrt. Men hvis du får forskellige priser fra 2-3 malere, så kan du se, hvor du kan få gjort det billigst henne.

 

3. Husk en garanti

Det er vigtigt, du sørger for at få en form for garanti eller forsikring indarbejdet i din kontrakt med maleren. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, så kan du med din garanti få lavet det om, uden du skal betale ekstra. Det kan godt betale sig i sidste ende, så du ikke ender med et dårligt resultat. 

 

 

 

Flere Nyheder