U-sofa: Lækkert design med mange funktioner

05 juni 2018 Katrine Agentoft Nielsen
image

Er du, eller din familie, på jagt efter en ny sofa? Så tag lige et kig på denne her!

U-sofaen Cayenne er en seriøs flyder med masser af plads til familien eller vennerne. Den har et lækkert og enkelt design, og derudover kan den omdannes til en kæmpe soveplads til overnattende gæster. Er du typen, der ofte flytter om i dit hjem og er lidt ubeslutsom i forhold til indretningen, så er den så smart, at den kan vendes, så den passer ind, lige dér hvor du vil have den.

Denne sofa er skabt i et stilrent design og passer ind i de fleste hjem. Om du er til New Yorker-stilen eller holder af det minimalistiske, skandinaviske design, så vil u-sofa passe ind i din bolig. Den er til dig, der elsker at synke ned i sofaen og smække benene op om aftenen efter en lang dag. Skal du og din familie bruge et sted til at hygge omkring en god film fredag aften, så er den også et oplagt valg. 

Med sin mørke bund og den lyse farve på sæde- og ryghynder får sofaen et nærmest svævende udtryk. Man kan også bestille den i andre farver. Både bundfarven og farven på hynderne kan du selv bestemme. Og det bedste af det hele; Den ligner en million, men ligger faktisk ikke i den dyre ende af prisskalaen. Og med de funktioner, man får oveni hatten, så får man rigtigt meget for pengene her. 

En detalje, som vi nok er mange, der sætter pris på, er, at der ikke er ret meget plads under den. Så er du fri for at skulle feje skrald og diverse ting ud fra sofaen efter din fest eller hyggeaften.

Så hvis du søger en sofa i flot design, som samtidig kan bruges som seng, så er denne et rigtigt godt bud. 

 

U-sofa, Cayenne kan købes lige her: https://zonexlnt.dk/shop/u-sofa-71c1.html

 

 

Flere Nyheder